Club Erdei Villapark - Zalacsány

Zalacsány a 76-os főút vonalán fekszik Zalaegerszeg és Hévíz között. A Zalai-dombvidék csodálatos kirándulóhely, így Zalacsány is kellemes időtöltést ígér az idelátogatóknak. A falut bükk, tölgy, akác és cserfából álló erdők ölelik körül, pihentető sétáknak, erdei túráknak adva otthont. Itt fut a Kettős-patak, amelynek felduzzasztott vizéből horgásztavat és fürdőhelyet alakítottak ki. A festői szépségű tavat övező védett erdőben kialakított sétaösvények kínálják az itt honos élővilág megismerését. Akár aktív, akár passzív pihenésre vágynak a Zalacsányra látogatók, itt minden bizonnyal megtalálják számításukat.

 

A Club Erdei Villaparkról

Ebben a környezetben található a Club Erdei Villapark, Zalacsány szélén, csendes, nyugodt, 6 hektáros parkosított környezetben. A vendégek 60 m2-es tágas nappalival, felszerelt konyhával, étkezővel, két hálószobával, fürdőszobával rendelkező apartmanban kapnak szálláshelyet. A Club Erdei Villapark apartmanja a pihenő övezet központját képező Batthyány Kastélytól 100-150 méterre helyezkedik el.

 

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a Club Erdei Villapark apartmanjai közül csak 1 db emeleti apartmant (6 fő részére foglalható) üzemeltetünk!

Belépés

E-mail cím :
Jelszó :